Bariyerli Melamin Sünger

Anasayfa / AKUSTİK SÜNGERLER / Bariyerli Yalıtım Süngerleri / Bariyerli Melamin Sünger
Bariyerli melamin sünger; melamin köpüğünden elde edilerek ses yalıtımı ve ses akustiği düzenlemesinde kullanılan ses yalıtım ürünlerinden biridir. Malzemenin özelliği ve kapsama alanının geniş olması sebebi ile en iyi sonuçları veren bir malzeme olduğu Teknik Akustik çalışmaları ile onaylanmıştır.

Stok Durumu: Mevcut

Kategori: Bariyerli Yalıtım Süngerleri

Ürün Kodu: TK-BSY30

Fiyatı: 1.450 TL + Kdv.

Teknik Döküman E-Katalog

Ürün Adı: Bariyerli Melamin Sünger
Listelenen ürün: 1m² fiyatıdır.
Sünger Ölçüleri: 50 cm x 125 cm
Paket İçeriği: Basotect melamin süngerler 50 cm x 125 cm ebat
Renk çeşitleri: Beyaz ve açık gri standart (müşteri talebi doğrultusunda özel renklerde üretim yapılabilmektedir.)
Kullanım Alanları: Müzik odası, stüdyo, jeneratör kabini, radyo yayın evi, spor salonu, eğlence mekanları.
Yanmazlık: Alev almaz / yanmazlık Firend; yanmazlıkta BS476: class 0 ve Unı 9175: 2008 M1 sertifikalı



Bariyerli melamin sünger; melamin köpüğünden elde edilerek ses yalıtımı ve ses akustiği düzenlemesinde kullanılan ses yalıtım ürünlerinden biridir. Malzemenin özelliği ve kapsama alanının geniş olması sebebi ile en iyi sonuçları veren bir malzeme olduğu Teknik Akustik çalışmaları ile onaylanmıştır.

Melamin süngerler, 1. Sınıf malzemeler olup yanmazlık özelliğine sahiptir. Bu özelliği sayesinde hem uzun süre kullanıma açık hem de daha kaliteli ses yalıtımı yapılmasında büyük katkı sağlamaktadır. ISO belgeli ürün, dünyaca kalitesini kanıtlamayı başarmış ve kullanıldığı alanlarda mükemmel performans sunmayı en verimli hale getirmiş bir üründür. Alman menşeli ürünler, Türkiye ve Avrupa ülkelerinde birçok alanda kullanılabilen özellikleri sayesinde en çok tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır.


Bariyerli melamin sünger özellikleri ve kullanım alanları

Yanmazlık özelliği, dayanıklılığı ve her alana uygun konsepti ile ses yalıtımında kullanılan bariyerli melamin sünger; başta okullar olmak üzere; hastane, stüdyolar, TV odaları, kayıt odası, müzik odası, sinema salonu, tiyatro, sinema gibi alanlarda da kullanılabilen bir üründür. Beyaz renk seçeneğinin yanında müşteri talebine göre farklı renk seçenekleriyle de üretimi yapılabilen akustik sünger, Teknik Akustik ayrıcalığı ile uygulamada en iyi sonuçları vermektedir. Rahatsız edici gürültüden kısa sürede kurtulmak ve çalışma alanlarında daha iyi performans elde etmek isteyenlerin tercih ettikleri bariyerli melamin sünger, sizin de işinizi fazlasıyla görecek.


Teknik Akustik kalitesi ile en iyi çözümler

Alanında uzun zamanın deneyimlerine sahip olan firmamız, müşterilerine çözüm sunarken kalite ve uygun fiyat politikasını göz önünde tutmaktadır. Bariyerli melamin sünger hakkında bilgi almak, uygulama talebinde bulunmak ve sorularınıza yanıt bulmak için iletişim numaramızdan firmamıza ulaşabilirsiniz. 

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top