25 MM Heraklit Ahşap Yünü Panel

Anasayfa / AKUSTİK PANEL KAPLAMA / Akustik Paneller / 25 MM Heraklit Ahşap Yünü Panel
25 MM Heraklit Ahşap Yünü Panel Yanmaya karşı dayanıklı olan TK HERA25 levhalar günümüzde özellikle inşaat sektöründe, Müzik stüdyolarda, Tv stüdyolarında, Akustik ihtiyacın olduğun her alanda sıklıkla kullanılmaktadırlar.

Stok Durumu: Mevcut

Kategori: Akustik Paneller

Ürün Kodu: TK-HERA25

Fiyatı: 285 TL + Kdv.

Teknik Döküman E-Katalog

2023 GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

Listelenen ürün m² fiyatı: 285,00 TL + KDV %18
Minumum Sipariş Adeti: 10 Adet / m²

Yanmaya karşı dayanıklı olan TK HERA25 Design levhalar günümüzde özellikle inşaat sektöründe, Müzik stüdyolarda, Tv stüdyolarında, Sinema salonlarında, Akustik ihtiyacın olduğun her alanda sıklıkla kullanılmaktadırlar. 

Temel Kullanım Alanları

  1. Ses emici perde
  2. Akustik asma tavan
  3. Tavan ve duvar sistemler

Kullanıldığı Yerler:

TV Stüdyoları, Spor tesisleri, atış poligonları, ofis, tiyatro, sinema salonları, restoran, otel, oto park yerleri, kayıt stüdyoları, konut binaları, iç duvarlar …

HIZLI VE GÜVENLİ SONUÇ ...       DÜŞÜK MALİYET VE YÜKSEK KALİTE

TK-HERA25  Design levhalarının aynı zamanda sese karşı olan izolasyon yeteneği de yüksektir. Okul, hastane, sinema, müzik salonları, TV stüdyoları endüstri binaları, modern çiftlik, plaj ve turistik tesislerin ara duvarları, tavan ve zeminlerinde kullanılarak her türlü sesin başka kısımlarda duyulmasını, rezonansını önler. Soğuk hava depoları inşaatlarında emniyetle kullanılır.
TK HERA25 levhaları kat aralarında ses ve ısı izolasyonu için kullanılırken yükseklik ve alandan kaybı önler, büyük tasarruf sağlar.
Yangına karşı olan mukavemeti ve dayanıklılığı ile bugünkü inşaatlarda en ileri sırayı almıştır. (Yanmazlık DIN B1) Ayrıca yüksek rutubet ve neme dayanıklıdır.

TK HERA25 Design Akustik Panel

Rende talaşı ile çimentonun özel yöntemler ile birleştirilerek levha haline getirilmesiyle heraklith levha oluşturulmaktadır. Dayanıklı ve uzun ömürlü bir malzemedir. Yüksek ses yalıtım yeteneğine sahiptir. Gürültülerin geçiş kaybına uğramasını ve ses geçişlerinin minimuma indirgenmesini sağlar. Rutubet ve nemden etkilenmez. Küf tutmaz. Ses yalıtımında üstün performans sağlayan heraklit levha, ısı yalıtımına da katkı sağlamaktadır.

İnşaat sektörü, okul, hastane, otel, turistik tesisler, sinema salonu, televizyon stüdyoları, endüstri binaları, modern çiftlikler vb. mekanlarda kullanılır.

ÜRÜN FİYAT BİLGİSİ İÇİN LÜTFEN İRTİBAT KURUNUZ : 0216 344 34 22  / 0216 344 34 77
Fiyatlandırma ve sipariş için satış temsilcimizle iletişime geçin .

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top