Kabinet Telefon Odası

Anasayfa / Akustik Ofis Mobiyaları / Kabinet Telefon Odası
Kabincell® Telefon Odası ; Ofislerde Telefon konuşma odaları sessiz akustik oda firmamız tarafından avrupa standartlarında mimari çizgilerle akustik ve ses yalıtımlı oda tasarlamaktayız.

Stok Durumu: Mevcut

Kategori: Akustik Ofis Mobiyaları

Ürün Kodu: TK-KABİNET

Fiyatı: 65.000 TL + Kdv.

Teknik Döküman E-Katalog

kabincell®  telefon görüşme kabinleri - akustik ofisler - üstü açık toplantı odaları - çalışma masaları tasarlar

Gruplar: Ayrılma / Gizlilik alanları - Telefon kabinleri >
Oda akustiği-Ses emme >
Ses emici-Mobilya > ofis telefon odası

ÜRÜN AÇIKLAMASI
kabincell® , toplam yoğunlaşma gerektiren ciddi telefon görüşmelerine kendisini mükemmel bir şekilde borç verir. kabincell®  de  ayakta duran kumaş duvarların emici etkisini yaşarsınız. Kullanışlı kitap desteği, dijital veya geleneksel günlüklerine bakabilmeniz veya hızlı not alabilmeniz için yeterli alan sağlar.

KAVRAM
Her yönden. 
Çalışma ortamının dinamiklerini tek bir adımda değiştirin. Heyecandan sükunete, geniş odaklıdan rahatlamaya. Yeni çalışma biçiminde, insanlar kesintisiz olarak yansıtacakları veya sessiz bir tartışmanın mümkün olduğu yerleri arar. 


"Bilim asla kahve molasından daha iyi bir ofis iletişim sistemi çıkarmayabilir." (Earl Wilson)
 

Ofis kabinleri pazarın açık ofisinizi organize etmek için sunduğu en son çözümdür. kabincell®  Toplu ofis alanlarına kurulan bu modüler yapılar, fikir paylaşabileceğiniz ya da kısa toplantılar yapabileceğiniz uygun gizlilik odalarıdır. Fikir, fikirlerin toplantı odaları yerine gayrı resmi mekanlarda daha iyi geliştirilmiş olmasıdır. Ofis kabinleri şekilleri insanları toplamaya ve paylaşmaya davet ediyor. Çalıştaylara ev sahipliği yapabilir, oturumlar beyin fırtınası yapabilir, toplantıları profesyonelce proğramlayabilirler. Renkleri ve şekilleri geçerli bir modüler ve esnek çalışma alanı çözümüdür. toplantı bölmeleri sıklıkla çalışmak ve rahatça tartışmak için koltuklar ve masalar bulunur. Multimedya kurulumu ile gelen adalar çok yararlıdır. Tartışmalar sırasında sunacakları veya videolarınız olduğunda idealdirler. Gürültüsüzlüğü kontrol etmek için gizlilik nedenlerinden dolayı keçe veya polyester elyaf gibi açık hücreli ses yalıtımlı malzemelerden yapılmış akustik ofis kabinleri öneriyoruz Açık alan ofislerine yerleştirilen yenilikçi telefon kulübeleri , meslektaşlarınızı rahatsız etmeyecek akustik ve görsel bir koruma ile telefon görüşmeleri yapmanızı sağlar. Kahve molası ofis kabinleri kahve molası için yararlı gelir. İş yerinde toplumsallığa olan ihtiyaçtan doğan kahvehane, gayri resmi toplantılarda dönüşüm sağlıyor.

kabincell®  Akıllı ofisler için telefon kabinleri ve toplantı bölmeleri

Açık plan ofisinde dikkat dağıldığını mı düşünüyorsun? Yalnız değilsin. Sidney Üniversitesi tarafından yapılan bir araştırmaya göre, açık ofislerdeki çalışanların yaklaşık yüzde 50'si, ses gizliliğinin olmamasının çalışma ortamlarının en sinir bozucu yönü olduğunu söylüyor.

Gürültü, ofislerdeki en büyük sorundur çünkü konsantre olma kabiliyetimizi azaltır. Gürültünün en yaygın kaynağı, meslektaşlarınızın telefonda konuşmaları veya yakınlarda sohbet ettikleri bir grup olmasıdır. Toplumsal varlıklar olarak, insanlara insan yapımı sesler hazırlanıyor. İhtiyacınız olan tek şey beynine, tanıdık bir kelimeye, rahatsız edici kahkaha atan küçük bir uyarıdır ve konsantrasyon kaybolur.


kabincell®  Telefon kabini, Telefon konuşma odaları sessiz akustik oda ( VideoCall kabinet ) firmamız tarafından avrupa standartlarında mimari çizgilerle akustik ve ses yalıtımlı oda tasarlamaktayız. Odalar içerisinde kullandığımız duvar ve tavanlarda akustik paneller 20 ve 40 mm avrupa standarlarına sahip NRC ses yutma değerleri NRC 0.95 ile 1.0 dır.
telephone booth room telefon kunuşma kabini


Açık Alanlarda Kişisel Alanlar yazımızı okuyabilirsiniz.  İlgili Makale İçin Tıklayın

Teknik bilgi & fiyat ve proje talepleriniz için Teknik Akustik teknik ofisi ile irtibata geçiniz.
Fiyatlandırma ve sipariş için satış temsilcimizle iletişime geçin .

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top