Telefon Görüşme Kabini

Anasayfa / Akustik Ofis Mobiyaları / Telefon Görüşme Kabini
Kabincell® Telefon Görüşme Kabini | Kabinet , Ofislerde çalışma ortamlarında telefon görüşme kabinleri tasarlamaktayız. Telefon görüşmeleriniz Kabinet ile daha konforlu, akustik akıllı ofisler kuruyor tasarlıyoruz. Akustik ofis akıllı binalar tasarım projelendirme kurulum

Stok Durumu: Mevcut

Kategori: Akustik Ofis Mobiyaları

Ürün Kodu: TK-KABİNET

Fiyatı: 14.500 TL + Kdv.

Teknik Döküman E-Katalog

Kabincell® Telefon Görüşme Kabinleri ; Gürültüsüzlüğü kontrol etmek için gizlilik nedenlerinden dolayı keçe veya polyester elyaf gibi açık hücreli ses yalıtımlı malzemelerden yapılmış akustik ofis kabinleri öneriyoruz Açık alan ofislerine yerleştirilen yenilikçi telefon kulübeleri , meslektaşlarınızı rahatsız etmeyecek akustik ve görsel bir koruma ile telefon görüşmeleri yapmanızı sağlar.

Kabincell®

Gürültü, ofislerdeki en büyük sorundur çünkü konsantre olma kabiliyetimizi azaltır. Gürültünün en yaygın kaynağı, meslektaşlarınızın telefonda konuşmaları veya yakınlarda sohbet ettikleri bir grup olmasıdır. Toplumsal varlıklar olarak, insanlara insan yapımı sesler hazırlanıyor. İhtiyacınız olan tek şey beynine, tanıdık bir kelimeye, rahatsız edici kahkaha atan küçük bir uyarıdır ve konsantrasyon kaybolur.


Kabincell® Telefon Görüşme kabini, Telefon konuşma odaları sessiz akustik oda ( VideoCall kabinet ) firmamız tarafından avrupa standartlarında mimari çizgilerle akustik ve ses yalıtımlı oda tasarlamaktayız. Odalar içerisinde kullandığımız duvar ve tavanlarda akustik paneller 20 ve 40 mm avrupa standarlarına sahip NRC ses yutma değerleri NRC 0.95 ile 1.0 dır.

telephone booth room telefon kunuşma kabini


Açık Alanlarda Kişisel Alanlar yazımızı okuyabilirsiniz.  İlgili Makale İçin Tıklayın

Teknik bilgi & fiyat ve proje talepleriniz için Teknik Akustik teknik ofisi ile irtibata geçiniz.
Fiyatlandırma ve sipariş için satış temsilcimizle iletişime geçin .

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top