Ses Yalıtım Membranı

Anasayfa / GÜRÜLTÜ YALITIMI / Ses Yalıtım Membranı
SoundBariyer ST50 " Ses Yalıtım Membranı , Ses Ve Gürültü yalıtımında , Çok etkili bir üründür, kolay uygulanır ve paranızın karşılığını verir." Bu yenilikçi malzeme, SoundBariyer ST50ses yalıtım membranı, en iyi sonuçları elde etmek için iki kat alçıpan Levha arasında sandviç olarak kullanıldığında devrim niteliğinde ses yalıtımı sağlar.

Stok Durumu: Mevcut

Kategori: GÜRÜLTÜ YALITIMI

Ürün Kodu: TK-ST50

Fiyatı: 140 TL + Kdv.

Teknik Döküman

SoundBariyer ST50  - Ses Yalıtım Membranı ( 4 MM )

"Çok etkili bir üründür, kolay uygulanır ve paranızın karşılığını verir."

Bu yenilikçi malzeme, SoundBariyer ST50 ses yalıtım membranı, ses ve gürültü yalıtımında ; en iyi sonuçları elde etmek için iki kat alçıpan Levha arasında sandviç olarak kullanıldığında devrim niteliğinde ses yalıtımı sağlar. ses yalıtım mebranı SoundBariyer ST50 membran üreten güncel teknolojiyi, sentetik kauçuğu ve özel dolgu maddelerini kullanmaktadır.
Bu SoundBariyer ST50 akustik membran, nominal olarak 3 mm & 4 mm kalınlığındadır ve maksimum gürültüyü azaltmak için minimum alan kaybı sağlar. Bu ürün sadece 4Kg / m²'dir ve taşınması ve taşınması kolaydır.

SoundBariyer ST50 Membran kolayca katlanır ve yuvarlak köşeleri ve kenarları çevreleyen sesi önlemek için büker ve ağır ses yalıtım bariyeri heavy Layer'e, benzer ancak çok daha ucuzdur. Ve daha fazla ses kestiği bilimsel olarak kanıtlanmıştır.!!! 
ürün özeti
SoundBariyer ST50 çok yüksek performanslı bir akustik membrandır. Esnektir ve sesin havadaki geçişini ve etkisini geliştirir. Farklı yapı elemanlarında mükemmel akustik izolasyon sağlayan yüksek yoğunluklu polimer esaslı sentetik ses yalıtım membranıdır. Ürün yangına dayanıklıdır ve kendiliğinden söner. 

Ağırlık ve kalınlık aralığında, Sınıf 0 ateş performansıyla 2kg'dan 20kg'a kadar olan alanlarda imal ediyoruz. 
Bitüm akustik bariyerleri ve sönümleme tabakaları Viskoelastik membranları, yüksek yoğunluklu ve yüksek esnekliğe sahip olup, döşeme, çatı kaplamaları, duvarlar ve boru izolasyonu gibi farklı bina sistemlerinde mükemmel bir akustik performans elde eder. 
Özel elastomerik bileşik, düşük sıcaklıklarda dahi mükemmel esneklik sağlar. Membranlar 3kg'dan 10kg'a kadar üretilir ve daha kolay bir uygulama için kendinden yapışkanlı astarları vardır. Polimerik akustik bariyerler Akustik engelleri, müşteri gereksinimlerini karşılamak için en yüksek standartlarda üretilmektedir. Gerekli performansı elde etmek ve kurulum süresinden tasarruf etmek için 2 kg'dan 20 kg'a kadar olan ağırlıklar tek katmandadır. 


Ana unsurlar:
Kalınlık: 4mm (0,3cm)
Ağırlık: metrekare başına 4.88kg
Rulo Boyutları: 10,00 m² rulo.
Rulo Uzunluğu - 10,00 metre
Rulo Genişliği - 1 metre
Roll Çapı - 260mm.
Akustik Performans: 26dBA'lık Ses Azaltma İndeksi (SRI) derecesi - altı desibel aynı kalınlıktaki kurşudan daha etkilidir.

Teknik bilgi & fiyat ve proje talepleriniz için Teknik Akustik teknik ofisi ile irtibata geçiniz.
Fiyatlandırma ve sipariş için satış temsilcimizle iletişime geçin .

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top