Kabincell Ofislerde Kişisel Alanlar

Anasayfa / Haber ve Duyurular / Kabincell Ofislerde Kişisel Alanlar

Kabincell açık ofis ofis alanlarında sessiz bir alan sağlar. Telefon görüşme kabinleri , Ofis akustiği , hacim akustiği , akustik çalışma alanları , akustik ses yalıtımlı podlar, özel toplantı veya ses yalıtımlı çalışma için fuaye alanlarında kullanılabilir. Akustik Ofis bölmeleri ofis alanınızdaki yeniden yapılandırmaya izin vermek için esnektir. Çalışma akustik bölmelerinin uygulanmasını kolaylaştırmaya veya toplantı odası bölmelerine dönüştürmeye yardımcı olmak için entegre aydınlatma, güç ve veri noktaları bulunan ofis bölmelerini sağlayabiliriz. 
Açık ofislerde kişisel alanlar 

Birçok ofis pod aralığı, ses kontrollü Pod'lar, çalışma duvarları, akustik ekranlardan oluşturulmuş ofisler ve öğrenciler için veya sessiz çalışma kütüphaneleri için ideal kişisel akustik hücrelere sahiptir. 
Toplantı pod'ları, özel görüşmeler için gürültülü kontrollü alanlar sağlar.

AKUSTİK ÇALIŞMA ALANLARI -  TEKNE TİP KABİNLERİ
Bu hareketli gürültüyü azaltan satış bölmeleri, gürültü kontrolü ve etkileşimi en üst düzeye çıkarmak için bal peteği düzenlerinde yapılandırılabilir. Kolay yapılandırılmış ve yeniden konumlandırılmıştır. Açık alanlardaki toplantılar için Akustik Bölmeler. Büyük fuaye, lobi veya resepsiyon alanları için idealdir. Geniş renk seçenekleri mevcuttur.


TOPLANTI MODÜLLERİ 
Toplantı modüllerimiz iyi ses yalıtımı ve gizlilik özellikleriyle özel toplantı alanı yaratmaktadır. Akustik Kabincell Podlarımız, gürültülü ofisler için önemli bir özel toplantı kaynağıdır. Bunlar, masa üstü çalışma masalarının sonunda, yoğun bir ortamdan uzak durmak için toplantı bölmeleri olarak konumlandırmak için idealdir.

AKUSTİK ÇALIŞMA BÖLMELERİ
Bu yeniden yapılandırılabilir akustik çalışma bölmeleri içten ve dıştan ses kontrolü sağlar. Pahalı bölmelere gereksinim duymayın. Bunlar kolayca hareket ettirilebilir. Bir sürü şekil ve renk arasından seçim yapmak. Dinamik bir işyerinin değişen ihtiyaçları için yeniden yapılandırılabilme esnekliğine sahip bir bölümlü ofisin faydaları.


ÖZEL OFİS TOPLANTI MODÜLLERİ 
Bu kendinden bağımsız akustik kontrollü üniteler, farklı özel toplantı alanları oluşturmak üzere bir araya getirilebilir. Toplantı kapları olarak kullanmak için idealdir.

OFİS PODLARI
Ofis podları , Ekran bölmeleri özel alanlar veya hazırlıksız ofisler oluşturur. Ayrıca sergiler, showroomlar ve resepsiyonlarda harika görünüyorlar.

Ürettiğimiz tüm ofis bölmelerinde standart olduğu gibi beş yıllık üretici garantisindedir.

Biz Aklınızda benzersiz bir şey var ancak eğer, o zaman olasılıklar üzerinde ek bilgi sağlamak mümkün olacak bizim danışmanlarımızla temasa geçiniz, mevcut tasarımlar bir dizi var. 
0216 344 34 22 numaralı telefonu arayarak veya proje@teknikakustik.net adresine bir e-posta göndererek ulaşılabilir .


Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top