Akustik Toplantı Modülleri

Anasayfa / Akustik Ofis Mobiyaları / Akustik Toplantı Modülleri
Akustik Toplantı Modülleri ( Oda akustiği - Ses emme, Ses emici Mobilya ) Kabincell Lande ile Çalışma ortamının dinamiklerini tek bir adımda değiştirin.

Stok Durumu: Mevcut

Kategori: Akustik Ofis Mobiyaları

Ürün Kodu: TK-LANDE

Fiyatı: 85.000 TL + Kdv.

E-Katalog

kabincell®  telefon görüşme kabinleri - akustik ofisler - üstü açık toplantı odaları - çalışma masaları tasarlar

Tek çalışma odasından ekran ve hoparlörlü beyin fırtınasına. Ve iki kişilikten telefon kulübesine. Tüm öğelerin kolay yuvarlak çizgileri var. Mutlu renklerle birleşince, odaya yaratıcı bir destek verilir. Burada çalışmak istersiniz. 

Çevrenin dinamiklerini değiştiren bir adım. Koşuşup gelen, geniş odaklıdan rahat çalışmaya. Yeni çalışmalarda dahi, insanlar rahatsız edilmeyen düşünce veya sessiz istişarenin mümkün olduğu yerleri arıyorlar.
Rondo, çeşitli formları ve imkânları ile kendi iş istasyonlarını, danışma salonlarını ve rahat sunum odalarını yaratıyor. Bu, istediğiniz kadar açık bir ofis veya alan düzenlemenizi sağlar. Açıklığa halel getirmeksizin.

Ürün: Kabincell Lande
Aile: Lande 
Üretici firma: Kabincell
Tasarımcı: Teknik Akustik 
Ülke: Türkiye 

ÜRÜN AÇIKLAMASI

Kabincell Lande , 8 cm kalınlığındaki duvara 40 "LED ekran yerleştirilebilir. Ve tütsülenmis bir cam panelin ardinda gizlidir, bu yüzden kapali zaman neredeyse görünmezdir. Toplantı sırasında bilgi paylaşımı kablosuz olarak iPhone, iPad veya dizüstü bilgisayar üzerinden yapılabilir veya HDMI girişi üzerinden kablolanabilir.

 
Üretici grupları:
Bölmeler / Alan bölücüler - Alan bölücüler >
Ayrılma / Gizlilik ...- Oda Bölme Sistemleri >
Ayrılma / Gizlilik ... - Ayrı ayrı mobilyalar >
Break-out / P ...- Beyin Fırtınası / Kısa Toplantılar >
Break-ou ...- Sıcak döşeme / geçici çalışma alanları >
Ayrılma / Gizlilik alanı ...- Gizli mobilya >
Oda akustiği-Ses emme >
Ses emici-Mobilya > 

KAVRAM

Her yönden. 

Çalışma ortamının dinamiklerini tek bir adımda değiştirin. Heyecandan sükunete, geniş odaklıdan rahatlamaya. Yeni çalışma biçiminde, insanlar kesintisiz olarak yansıtacakları veya sessiz bir tartışmanın mümkün olduğu yerleri arar. Kabincell Lande , çeşitli şekil ve imkânları sayesinde, bu içgüdüsel iş yerleri, köşeler ve serbestçe ve kolay sunum alanları oluşturabilir. İsteklerinize tamamen açık ofis veya oda hazırlamanıza izin verin. Açıklığı feda etmeden.

Tek bir işyerinden ekran ve hoparlörlü beyin fırtınası alanına. Ve iki kişilikten bir telefon kabinine. Tüm öğelerin kolay yuvarlak çizgileri var. Lande, neşeli renkleriyle birleşince yaratıcılığı teşvik eder. Bu, çalışmak istediğiniz bir yer.

Fiyatlandırma ve sipariş için satış temsilcimizle iletişime geçin .

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top