İzoSonic 02 Agraf

Anasayfa / TİTREŞİM ALICI TAKOZLAR / İzoSonic 02 Agraf
IZOSONİC-02 Agraf ( Akustik Tavan Askı Aparatı ) ürünleri, özel üretim Poliüretan kauçuğundan imal edilmiş, giydirme duvar ve tavan imalatlarında, duvar/tavan taşıyıcı konstrüksiyonları ile diğer yapı elemanlarının doğrudan temasını engellemek için birbirinden ayıran titreşim sönümleyici malzemelerdir.

Stok Durumu: Mevcut

Kategori: TİTREŞİM ALICI TAKOZLAR

Ürün Kodu: TK-İZOSONİC02

Fiyatı: 34 TL + Kdv.

2023 GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

Listelenen ürün adet fiyatı: 34,00 TL + KDV %18
Minumum Sipariş Adeti: 50 Adet


İzosonic 02 Agraf ( Akustik Tavan Askı Aparatı )  ( Akustik Tavan & Duvar Askı Aparatı ) yapı elemanlarının doğrudan temasını engellemek için birbirinden ayıran titreşim sönümleyici malzemelerdir.

IZOSONİC-02 ürünleri, özel üretim Poliüretan kauçuğundan imal edilmiş, giydirme duvar ve tavan imalatlarında, duvar/tavan taşıyıcı konstrüksiyonları ile diğer yapı elemanlarının doğrudan temasını engellemek için birbirinden ayıran titreşim sönümleyici malzemelerdir. IZOSONİC-02 ürünleri, şaft duvarı, mekanik oda,konut - ofis duvar/tavanları ve konferans salonu, sinema gibi sosyal mahallerin ses yalıtımlı duvar/tavan imalatında kullanılabilir. IZOSONİC-02 ürünleri ile doğal frekans aralığı 9Hz - 15Hz olan detaylar tasarlanabilir. Ürünün kullanım ömrü, yapı ömrü kadardır. 

IZOASONİC-02 ürünleri, standart olarak 60 x 120cm akslarında bir adet olmak üzere kullanılır. Her yüzeyde kullanımı oldukça kolay ve ekonomiktir

Fiyatlandırma ve sipariş için satış temsilcimizle iletişime geçin .

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top