Kare Akustik Sünger

Anasayfa / AKUSTİK SÜNGERLER / Panel Süngerler / Kare Akustik Sünger
Kare akustik sünger, ses yutucu özelliği ile kullanım alanlarında mükemmel performans sağlayan akustik süngerlerden biridir. Yanmazlık özelliğine sahip olması ve uzun süre kullanıma açık olması alanlar açısından oldukça etkilidir.

Stok Durumu: Mevcut

Kategori: Panel Süngerler

Ürün Kodu: TK-PROSONİC30

Fiyatı: 200 TL + Kdv.

PROSONİC30 (Kare Akustik Sünger)

Ürün Adı: Kare akustik sünger
Kalınlık: 40 mm 
Boyutu: 50 cm x 50 cm
Yoğunluk: 26 DNS
FR : Yanmaz
Renk: Siyah


Kare akustik sünger, ses yutucu özelliği ile kullanım alanlarında mükemmel performans sağlayan akustik süngerlerden biridir. Yanmazlık özelliğine sahip olması ve uzun süre kullanıma açık olması alanlar açısından oldukça etkilidir.

Orta ve yüksek frekanslı seslerin olduğu alanlarda büyük bir etki gösteren kare akustik sünger, soğurma özelliği ve kıvrımlı yapısı sayesinde yapılan testlerden başarılı bir şekilde geçmiştir. Özellikle stüdyo, TV yayın odası, radyo yayın odası, ses kayıt odası gibi ortamlarda dış sesleri engellemede başarılı performans sergilemesi ve kullanım alanlarına şık bir dekorasyon sunması, alanlar açısından iki sebeple de önemlidir. Her alanda kullanıma uygun olan kare akustik sünger, tavan ses yalıtımı için en iyi şekilde tasarlanan akustik süngerlerden biridir.


Kare akustik sünger özellikleri

Poliüretan ham madde ile üretilen ve yanmazlık özelliği kazandırılan kare akustik sünger, çeşitli renk seçenekleriyle üretilebilen bir malzemedir. Dekoratif şıklık, ses yalıtımı ve akustik düzenlemede etkili sonuçların elde edilebilmesi için uygulamacı firmanın işinde başarılı olması çok önemlidir. Teknik Akustik olarak ses yalıtım malzemelerinin tamamında olduğu gibi bu alanda da müşterilerimize en iyi seçenekleri sunmaktayız. Siyah renk standart olarak üretilse de üzerine kumaş veya ahşap kaplatılarak daha farklı renk seçenekleriyle sunulabilen kare akustik sünger, 26 DNS yoğunluk gücü, 40-50 mm. Kalınlığı ile beklentilerin çok daha ötesinde performans göstermektedir.


Teknik Akustik ile en iyisine sahip olun

Kare akustik sünger uygulama ve satışında başarılı olan firmamız ile yapacağınız çalışmalarda en iyi sonuçları elde ederek sonuçların istediğiniz gibi olmasını sağlayabilirsiniz. Deneyim ve uzmanlık alanında lider markalardan biri olan Teknik Akustik, en iyi çözümleri en uygun fiyatlarla müşterilerine sunmaktadır. Ürün hakkında daha fazla bilgi almak ve destek almak için iletişim bölümünden firmamıza ulaşabilirsiniz. 

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top