Altıgen Akustik Sünger

Anasayfa / AKUSTİK SÜNGERLER / Panel Süngerler / Altıgen Akustik Sünger
Altıgen akustik sünger, kullanım alanlarında dekoratif şıklık vermekle birlikte ses yalıtımında profesyonel sonuçlar sunan ses yalıtım malzemelerinden biridir.

Stok Durumu: Mevcut

Kategori: Panel Süngerler

Ürün Kodu: TK-PROSONİC25

Fiyatı: 120 TL + Kdv.

ÜRÜN ADI: Akustik altıgen sünger
KALINLIK: 30 MM
ŞEKİL: ALTIGEN
KENAR DETAYI: 4 KENAR PAHLI
RENK: AÇIK GRİ , SİYAH, ANTRASİT
MONTAJ: YAPIŞTIRMA
EBAT: GEN 52 X BOY:61 CM


Altıgen akustik sünger, kullanım alanlarında dekoratif şıklık vermekle birlikte ses yalıtımında profesyonel sonuçlar sunan ses yalıtım malzemelerinden biridir. 30 mm. Kalınlıkta olan akustik sünger, özel solid yapıştırıcısı yardımı ile uygulanması gereken yerlere uygulanabilmektedir.

Özellikle ses yalıtımının yapılması gereken toplu yaşam alanlarında kullanıma elverişli olan ve uzun süre dayanıklılığı ile göze çarpan altıgen akustik sünger, ses emilim özelliği ile rahatsız edici gürültülerin yok olmasını sağlayabilen bir üründür. Yüksek frekanslı seslerde yüzde 80 dolayında ses emilimi sağlayan, düşük frekanslı seslerde ise tamamen emme özelliğine sahip olan akustik altıgen sünger ile kullanım alanlarına yeni bir soluk getirebilirsiniz. Teknik Akustik firmamızdan alacağınız destek ile daha mükemmel sonuçlara ulaşacaksınız.


Altıgen akustik sünger kullanım alanları

Stüdyo, ses kayıt odası, tiyatro salonu, TV odası, radyo yayın odası gibi alanlarda kullanımı ile seslerin net şekilde duyulmasını ve dışarıdan gelebilecek seslerin kesilmesini sağlayan altıgen akustik sünger ile yaşam dolu günlere kavuşacaksınız. 4 kenar pahlı, 30 mm. Kalınlık ve ses emiliminde mükemmel özelliklere sahip olan akustik sünger, firmamızdan en çok talep edilen ürünlerden biridir. İş alanlarında veya yaşam alanlarında seslerin kesilmesini sağlamak için uygulamada uzman olan Teknik Akustik’ten destek aldığınızda çok daha iyi sonuçları elde edebilirsiniz.


Çözüm mü? Doğru adrestesiniz!

Yılların deneyim ve tecrübesine sahip olan firmamız, uygulama ve akustik sünger satışında piyasanın en uygun fiyatlarını sunan bir isimdir. Teknik Akustik, her alanda ses yalıtımını yapmak ve akustiğini düzenlemek için müşterilerine sunduğu cazip fiyatlarıyla kendinden söz ettirmeyi başaran lider marka haline gelmiştir. İletişim bilgilerimizden firmamıza ulaşarak detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top