Epdm Kauçuk Ağır Ses Yalıtım Bariyeri

Anasayfa / GÜRÜLTÜ YALITIMI / Epdm Kauçuk Ağır Ses Yalıtım Bariyeri
EPDM Kauçuk ses yalıtım bariyeri 2,5 MM ( TeknikAkustik® EPDM Kauçuk Bariyer ) 3 mm m² ' 5kğ m² / ' 6kğ farklı kalınlık ve ağırlık secenekleri.

Stok Durumu: Mevcut

Kategori: GÜRÜLTÜ YALITIMI

Ürün Kodu: TK-EPDM-BARİYER3

Fiyatı: 100 TL + Kdv.

Teknik Döküman E-Katalog

EPDM Kauçuk ses yalıtım bariyeri  ( TeknikAkustik® EPDM Kauçuk Bariyer )

ÜRÜN ADI: TK - EPDM BARİYER 3 
Ürün Fiyatı: 100,00 TL + KDV (1m²)
KALINLIK : 2,8 MM 
RENK: SİYAH, ANTRASİT
EBAT : 100 X 100 ( Levha ) 100 X 10mt Rulo
YANMAZLIK: FR- A SINIFI

STC : 21-25 db


 ,TeknikAkustik® ( EPDM kauçuk ses yalıtım bariyeri, EPDM Kauçuk Bariyer ) Polimer Esaslı Ses yalıtım membranı, alçıpan arası ses yalıtım bariyeri, kauçuk epdm bariyerler, Sound Barrier , havadan gelen seslerin duvarlardan, zeminden ve tavandan iletilmesini azaltmak için kullanılan yığın yüklü vinil (mlv) ses engelidir. Yapının STC'sini ( Ses İletim Kaybı ) arttırmak için çeşitli yapı gruplarına eklenebilir . Yüksek sıcaklıkta kaynaşmış vinilden ve kurşun dolgu maddelerinden yoksun, gevşek kütleli bir malzemedir. TeknikAkustik® Ses Engelleri, metrekare başına bir ile iki kilo arasında değişen yoğunlukta. TeknikAkustik®, ( EPDM ses bariyeri, EPDM Kauçuk Bariyer ) yeni inşaatlarda ve mevcut alanlardaki gürültü sorunlarının düzeltilmesinde yaygın olarak kullanılmaktadır .

TeknikAkustik® ( EPDM kauçuk ses bariyeri, EPDM Kauçuk Bariyer )  Sound Barrier, duvar ve tavan montajları için güçlendirilmemiş bir versiyondur. TeknikAkustik® ( EPDM ses bariyeri, EPDM Kauçuk Bariyer ) yırtılmaya karşı dayanıklıdır, ancak bir yardımcı bıçakla kolayca kesilebilir. Projeniz için en iyi kullanımı sağlamak için 48 "veya 54" genişliklerde ve çeşitli uzunluklarda mevcuttur.

Genellikle saplamalara doğrudan kurulur, vinil ses bariyeri de alçıpan tabakaları arasında kurulabilir. Genellikle, yığın yüklü bariyer, ses geçirmez bir sistem oluşturmak için diğer malzemelerle birlikte kullanılır. Yeşil Yapıştırıcı ve esnek klipsler ve kanallarla yaprak kütlesi katmanı ile birleştirmek, komple tertibatın ses iletimi kaybını artıracaktır.

TEKNOBAR EPDM KAUÇUK KEÇE KAPLI AKUSTİK SES YALITIM BARİYERİ - DUVAR DETAYI


TEKNOBAR EPDM KAUÇUK KEÇE KAPLI AKUSTİK SES YALITIM BARİYERİ - TAVAN DETAYI


Kolay uygulanır ve paranızın karşılığını verir.

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top