Akustik Stüdyo Kapıları

Anasayfa / AKUSTİK MALZEMELER / Akustik Stüdyo Kapıları
Ses Geçirmez İç Kapılar

Stok Durumu: Mevcut

Kategori: AKUSTİK MALZEMELER

Ürün Kodu: TK-AKUSTİKKAPI

Fiyatı: 21.500 TL + Kdv.

Akustik Stüdyo Kapıları

Düşük maliyetli - yüksek performans - 56'ya kadar STC değerleri (ASTM E-90'a göre test edilmiştir)

Teknik Akustik 20 yılı aşkın bir süredir yüksek performanslı akustik kapıların tasarımına ve üretimine öncülük etmiş ve dünya genelinde 10 binden fazla akustik kapı hizmeti vermiştir . Bu deneyim, müşterilerimizin ısmarlama gereksinimlerini karşılamak için daha fazla esneklik sunarak hizmetimizi geliştirmemizi sağladı.

Üretim süreçlerimizdeki inovasyon sayesinde, Teknik Akustik , müşterilerimize ürünlerinden her zamankinden daha hızlı bir şekilde faydalanmalarını sağlayan, dünya standartlarında bir liderlik süresiyle eşleştirilen mümkün olan en iyi değer ve performans kombinasyonunu sunabiliyor.

Tüm Teknik Akustik ses yalıtım akustik kapıları , gereksinimleriniz ne olursa olsun, bireysel projenize uyacak şekilde istenmeyen gürültüyü korumanıza ya da görüntülemenize yardımcı olabiliriz.

Stüdyolar İçin Özel Akustik Kapılar; Kapılarımızı neredeyse her boyutta yapabiliriz. Amacımız uygun fiyatlı ses geçirmez pencere ve kapılar yapmak,  Akustik kapılarımız, STC değeri 56 db dir.

TV, radyo ve kayıt stüdyolarında AKUSTİK PERFORMANS İÇİN ALTIN ​​STANDART . Kapılar STC 56'ya kadar derecelendirilebilir ve pencereler STC 55'e kadar mevcuttur. Düşük bakım gerektiren, yoğun günlük kullanım için tasarlanan ve geleneksel, endüstriyel ve çağdaş yüzeylerde kullanılabilen Akustik ses izolasyonlu kapılar ve pencereler her ölçüye, şartnameye uyacak şekilde özelleştirilmiştir.

Fiyatlandırma ve sipariş için satış temsilcimizle iletişime geçin .

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top