Kabincell Lucia Ofis Toplantı Kabini

Anasayfa / Akustik Ofis Mobiyaları / Kabincell Lucia Ofis Toplantı Kabini
Kabincell Xl toplantı kabini .; 4 kişilik kapsül, tam gizlilik için mükemmel bir çözümdür. Bölmenin içinde gürültüyü korumak için en yüksek kalitede akustik ses panelleri kullanılmıştır.

Stok Durumu: Mevcut

Kategori: Akustik Ofis Mobiyaları

Ürün Kodu: Tk-Lucia-Xl

Fiyatı: 125.000 TL + Kdv.

Teknik Döküman E-Katalog

Sessiz Toplantılar

Kabincell Podlar , tüm ofisi veya sizi rahatsız etmeden ofisten rahatsız olmadan, toplantılar, beyin fırtınası oturumları ve birebir görüşmeler yapmak için mükemmel bir yerdir. Ofis toplantı kabini

Mükemmel Tasarım

Mutluluk, Kabincell‘in varlığının ve yaptığımız her şeyin merkezinde yer almasının nedenidir . Sessiz bölmelerimiz, telefon kulübelerimiz ve özel alanlarımız ofis davranışını değiştiriyor. Bu, insanların daha verimli ve daha mutlu olmalarını sağlar.


"Önemli telefon görüşmeleri için küçük bir modül mü arıyorsunuz? Veya verimli ekip çalışması için belki daha büyük bir şey? Kabincell, kapsülünüzü tasarlamanıza izin verir. Çok çeşitli kullanışlı aksesuarlardan, moda renklerden ve konforlu koltuk seçeneklerinden ihtiyaçlarınızı karşılamak için çeşitli şekillerde üretilebilir. Tercih ettiğiniz dekoru seçin, gerçekleşmesini sağlayalım.."

Ofis üretkenliğini ve moralini arttırın

Çalışanlara, ses geçirmez ve ihtiyaç duydukları zaman masalarından kolayca erişilebilen, tamamen kapalı, konforlu ve çalışma alanı sunabilirseniz? Bu çalışanlar artık gürültü seviyelerinin stresini hafifletebilirler… telefon görüşmelerini barış içinde alabilirler… işlerinden çok fazla zaman almadan kişisel meseleleri halledebilirler. Bu, ofisinizde değerli olacak bir şey gibi görünüyor mu?

40 desibel ses yalıtımı
0,90 NRC ses yutum değeri
16 db sessiz havalandırma
Oturma grubu & Çalışma masası
Bürotik Priz 2xUsb  3x 220 Wolt 1xData
Zemin ithal akustik karo halı kaplama
 


TASARIM ATÖLYESİ

Projenizin detayları veya teknik özellikleri ile temasa geçin, size bir teklif verebiliriz. Size ofis bölümlemesi, ofis yenilemeleri veya ofis mobilyaları için teklif verebiliriz.

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top