Poligon Ses Yalıtımı

Anasayfa / Hizmetler / Ses Yalıtımı Uygulamalarımız / Poligon Ses Yalıtımı

Atış poligonlarında ses yalıtımının yapılma sebebi yüksek silah sesinin çevredeki insanları rahatsız etmemesi yüksek ses ve gürültüyü kesmek amacıyla ses yalıtımı yapılmalıdır.


Poligon yapılacak alanın duvarları poligonda kullanılacak olan silahların mermi çekirdeklerini arkasına geçirecek yapıda, duvarlarda kolon vb. çıkıntılar bulunuyor ise; tabanca atış poligonları için 8mm st52-3 veya 8mm st70, tüfek poligonları için PRO 43 mm  kullanılarak poligon duvarlarının iç yüzeyi kaplanmalıdır.

Böylece olası kazalar ve mermi sekmeleri engellenmiş olacaktır. Atış poligonlarına ses yalıtımı yapılmadan önce keşif yapılması önemlidir. Atış poligonunda kullanılacak malzemeyi doğru seçmek önemlidir.

Kullanılan malzemeler ses izole edici ve yankı engelleyicidir. Birinci sınıf 0 class yanmazlık sertifikalı ürünlerdir. Dilerseniz ürünlerin uygulamasını kendinizde yapabilirsiniz. Bariyerli olan ses emici süngerler ile ses yutum oranı %100′ e kadar yükseltilebilir.



A sınıfı yangına dayanıklı poliüretan köpükten yapılmıştır ve iç mekan silah menzilinizdeki aşırı gürültü yankılarına maruz kalmayı kontrol etmek için ideal seçimdir.

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top