Neden Evde Sinema Salonu?

Anasayfa / Yazılar / Neden Evde Sinema Salonu?

NEDEN EVDE SİNEMA ?

EVDE SİNEMA SALONU - MİNİ CEP SİNEMASI - SİNEMA SALONU TASARLIYORUZ
Arkadaşlarınızla sıcak bir ortamda sinema keyfi başkadır. Bazen eşinizle baş başa duygusal bir aşk filmi seyretmek istersiniz yada gideceğiniz sinemada sizin görmek istediğiniz türde bir film yok. Hatta müzik dinlemek için sevgilinizi yanınıza alır romantik anlar yaşarsınız veya çocuklarınızla kıran kırana oyunlar oynayabilirsiniz. Üstelik tüm bunları yaparken yan komşunuzun küçük bebeği mışıl mışıl uyuyabilecek.


Evde Sinema Salonu ( Mini Sinema Odası Tasarımları )
Tasarlamış olduğumuz sinema salonlarında, Ses ve görüntü hizmetinin dışında bizi farklı kılan akustik düzenlemesini yapmamız. Firmamız akustik danışmanlık hizmeti ve akustik ses ve gürültü yalıtımı alanında profesyonel hizmet vermektedir

Peki bu konforu yaşamak için nelere dikkat etmeliyiz ?

— Piyasadan günlerce araştırarak ses sistemleri bulacaksınız, buldunuz diyelim bunların kablolaması ve montajını kime yaptıracaksınız?

— Ses sistemini buldunuz fakat alt komşunuz, üst komşunuz ve yan dairedeki komşularınıza vereceğiniz rahatsızlığın önüne nasıl geçeceksiniz? Onlar kapıya dayanana kadar mı? Yoksa sizi hissetmeyecekleri bir ses yalıtımı yaptırarak mı? Peki, bu yalıtımı kim yapacak? Ne tür malzemeler kullanacak? Siz ne kadar ilgilenebileceksiniz?

— Filmin en güzel yerinde havalandırma sorunu yaşarsanız, kime başvuracaksınız? Isıtma soğutma nasıl olacak hiç düşündünüz mü?

TÜM BU SIKINTILARI AŞMAK İÇİN:

Evde Sinema bizleri arayarak teknik personelimizden can kurtaracak yardımlar alabilirsiniz. Mağazamıza gelerek teşhirimizdeki sinemamıza girerek tüm bu sorunların nasıl bir elden aşıldığını görebilirsiniz.

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top