Akustik Ses Yalıtımı Nedir ve Nasıl Yapılır?

Anasayfa / Yazılar / Akustik Ses Yalıtımı Nedir ve Nasıl Yapılır?

Akustik ses yalıtımı, akustik düzenleme gerektiren mekanlardan uygulanan bir yöntemdir. Bu yöntemde kullanılan bazı malzemeler vardır (akustik sünger) bu süngerler, sesin hapsedilmesini, sen dengesinin düzenlenmesini ve müşteri talebi doğrultusunda farklı renk seçenekleri ile üretilerek dekoratif bir şıklık sunmak amacı ile kullanılır.


Genellikle akustik sünger ve kumaş kaplı panel kullanılan alanlarda, ses yalıtımı sağlanır ve böylelikle ortamdaki sesin çevreyi rahatsız etmesi önlenmiş olur. Bununla birlikte stüdyo, konferans salonu, tiyatro, sinema, hastane odası, jeneratör kabini, gitar odası, ev sineması gibi alanlarda kullanılarak seslerin daha net anlaşılması sağlanır. Uygulamacı firmanın kaliteli olması ve işinde deneyimli olması, kısa sürede ses yalıtımı işleminin bitmesini sağlamakla birlikte daha ekonomik rakamlarla iş bitirmeyi sağlar.


Akustik ses yalıtımı

Seslerin daha iyi anlaşılması, ortamdaki parazit ve diğer rahatsız edici seslerin yok edilmesi için kullanılan teknolojiye verilen isim akustik ses yalıtımı ismidir. Son zamanlarda yeni inşaatlarda ve eski yaşam alanlarında sıkça kullanılan (yasa ile mecburidir) bu uygulamalar sayesinde daha yaşanılır ortamlara sahip olunması sağlanmaktadır. Ses frekanslarının belli bir düzeyin üzerine çıkması, konuşma yapılan ortamda seslerin algılanmamasına neden olur. bu nedenle ses yalıtımı ve akustik düzenleme yapılması şarttır. Teknik Akustik olarak deneyimli personellerimizle bu alanda müşterilerimize hizmet sunarak daha yaşanılır mekanlara sahip olmalarını sağlıyoruz.


Nasıl yapılır?

Her alanda kullanılabilen akustik süngerler, özellikle de yaşam alanları olarak en sık kullanılan evlerde mecburidir. Bu alanlarda ve diğer alanlarda uygulama aşamaları ve uygulama şekli vardır. Duvar, tavan ve zemin ses yalıtımı yapılan bu alanlar için en uygun akustik sünger seçilir ve ortamdaki gürültülerin yok olması sağlanır. Uzman kadromuzun sunduğu hizmetlerden yararlanarak yaşam alanlarınıza renk getirecek ve rahatsız edici gürültülerden uzaklaşmanın keyfini süreceksiniz.

 

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top