Tavan Ses Yalıtım

Anasayfa / Hizmetler / Ses Yalıtımı Uygulamalarımız / Tavan Ses Yalıtım

Konutlarda olmazsa olmaz ihtiyaçlardan biri de ses yalıtımıdır. Yaşam alanları olarak en sık kullanılan yerlerin evler olması, ses izolasyonu konusunda hassas olmayı gerektirmektedir. Tavan ses yalıtımı ise bu işin en önemli kısmını oluşturur.

Katlar arasında ses yalıtımı, binalar için oldukça hassasiyet taşıyan konulardan biridir. Bina sakinleri arasında bazen uzun uzadıya tartışmalara neden olan sesler, izolasyon yapılmayan binalarda sık karşılaşılan durumların başında gelir. Bu nedenle tavan ses yalıtımı bir binada kesinlikle olması gereken özelliklerdendir. Akustik panel veya akustik süngerler kullanılarak seslerin oluşması engellenebilmektedir. Binaların eski veya yeni olması bu durumda çalışmaları engellemez ancak işinde uzman olan bir firma ile çalışılması şarttır.


Tavan ses yalıtımı nasıl olmalıdır?

Ses problemlerine karşı çözüm arayanlar, soluğu ses yalıtımı malzemelerinde alırlar. Komşu seslerinden duyulan rahatsızlık, komşuları rahatsız etmeme gibi amaçlar doğrultusunda yapılan bu işlem ile net şekilde sonuç elde etmek mümkündür. Teknik akustik olarak çalışmalarımızı sürekli yenileyerek müşterilerimizin aradıkları huzuru en iyi şekilde yakalamaları için imkan sağlıyoruz. Bu anlamda tavan ses yalıtımı için kullandığımız malzemelerin kaliteli olmasına önem verdiğimiz gibi uygulamada da en iyi şekilde uygulamalarda bulunarak beklentilerin karşılanmasını sağlıyoruz.


Teknik akustik ile kaliteli çözümlere

Firmamız, ses yalıtımı ve ses izolasyonu konusunda uzun zamanların deneyimini kazanmış bir isimdir. Alanında başarılı ve zamanında teslimat ilkesi ile hareket eden ekibimiz, müşterilerinin belirlediği adrese kısa sürede ulaşarak gerekli incelemeyi yapmakta ve incelemelerden sonra ise çözüm üretmektedir. Dilediğiniz zaman iletişim numaramızdan bize ulaşarak hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi alabilir, tavan ses yalıtımı kategorimizden yararlanabilirsiniz. 

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top