Ev Ses Yalıtımı

Anasayfa / Hizmetler / Ses Yalıtımı Uygulamalarımız / Ev Ses Yalıtımı

Yeni bir daire alırken en çok dikkat ettiğiniz özellikleri nelerdir? Asansörlü olması, balkonlu olması, ulaşım açısından kolaylıkların olması ve tabi ki aile huzuru için ses yalıtımı… Ses yalıtımı, evler için oldukça önemlidir. Aile toplantıları, muhabbetler ve aile içinde geçirilen zamanlarda yapılan konuşmaların komşulara gitmemesi çok önemlidir.

Ev ses yalıtımı, çıkartılan yasalarla birlikte zorunlu hale getirildi. Ancak eski yapılı binaların çoğunda bu özelliğin olmadığını belirtmekle birlikte yeni konutların bazılarında da bu özelliğin olmadığını söylemek gerekiyor tabi bu da ev sakinlerinin rahatsız olmasına neden olmaktadır. Teknik Akustik olarak ev ses yalıtımı hizmetleri ile müşterilerimizin yaşadıkları bu sorunları kökünden çözüme kavuşturuyoruz. Hizmetlerimizde kalite yönüne ağırlık vererek beklentileri en iyi şekilde karşılıyoruz. Duvar panelleri, akustik kumaşlar, akustik süngerler, baffle, halı, tavan, duvar ve zemin ses yalıtımı kullandığımız evlerde, komşu seslerinin kesilmesi büyük oranda sağlanabilmektedir.


Ev ses yalıtımı ile rahat edin

Ailenizle bir arada yaşarken muhabbetinize başka seslerin karışmasını engellemek için ev ses yalıtımı hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Kullanılan malzemeleri en kaliteli şekilde belirleyerek ortamda oluşabilecek ses ve uğultuların kesilmesini sağlıyoruz. Uzun zamanların deneyimine sahip firmamız ile yapacağınız çalışmalarda rahat edeceksiniz.


En iyi çözümler için arayın

Teknik Akustik olarak akustik ses yalıtımı hizmetlerinde müşterilerimizin memnuniyetini sağlamak adına her geçen gün yenilenen teknolojiyi yakından takip etmekteyiz. Ev ses yalıtımı hizmetlerinde beklentilerinizin ötesinde hizmet almak ve beklediğiniz sonuçlara ulaşmak için firmamızın iletişim bilgilerini kullanarak bize ulaşabilirsiniz. En iyi çözümleri sizlere en uygun fiyatlardan sunmaya devam edeceğiz. Detaylar için arayın.

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top