Mr Emar Odası Ses Yalıtımı

Anasayfa / Hizmetler / Ses Yalıtımı Uygulamalarımız / Mr Emar Odası Ses Yalıtımı

Hastanelerin en önemli bölümlerinden biri de MR odalarıdır. Bu odalarda ses yüksekliği oldukça fazla olduğu için hem hastalar hem de hastane çalışanları sesten olumsuz yönde rahatsız olurlar. Bu nedenle MR odası ses yalıtımı konusuna özel bir hassasiyet gösterilmesi gerekmektedir.

Sağlıklı hayatın başyapıtları hastanelerde, sık işlem görülen Emar odaları, makinelerin çıkarttıkları gürültüler nedeniyle kalınması zor olan yerlerdir. Tabi çıkan bu sesler yüzünden hastane çalışanları ve MR odalarına yakın yerde yatan hastalar da rahatsız olmaktadırlar. Emar odası ses yalıtımı yaparak bu sorunu kökünden çözmek mümkündür. Teknik Akustik hizmetlerimiz arasında yer alan MR odası ses yalıtımı alanımızdan destek alarak rahatsız edici seslere son verebilirsiniz.


MR odası ses yalıtımı nasıl yapılır?

Ses izolasyon malzemeleri, akustik süngerler, kumaş kaplı ve ahşap akustik paneller kullanılarak ses yalıtımının yapıldığı emar odaları, kullanılan bu malzemeler sayesinde içeride oluşan sesin dışarıya çıkmasını engeller. Tabi ki bu işlemler yapılırken öncelikle odanın büyüklüğü ve çıkan sesin yüksekliği hesaplanarak işlem yapılır. alanında uzman ve uzun zamanların deneyimine sahip olan Teknik Akustik ile yapacağınız çalışmalardan beklentilerin ötesinde sonuçlar alabilirsiniz. Emar odası ses yalıtımı yapılırken kullanılan çift taraflı köpüğün, arasına yerleştirilebilen epdm ağır ses izolasyon bariyeri sayesinde oldukça iyi seviyede ses yalıtımı yapmaktadır. Bu sayede hem hastane çalışanları hem de hastalar, rahatsız edici seslerden etkilenmezler.


En iyi çözümler için arayın

Teknik akustik olarak müşterilerimize sunduğumuz hizmetlerin kaliteli olması açısından sürekli olarak sektörel yenilikleri takip ediyor, son teknoloji sınıf ürünleri kullanıyoruz. Bu sayede müşterilerimizi memnun etmede başarı sağlıyoruz. Dilediğiniz zaman iletişim numaramızdan arayarak MR odası ses yalıtımı hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. 

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top