Klima Ses Yalıtımı

Anasayfa / Hizmetler / Ses Yalıtımı Uygulamalarımız / Klima Ses Yalıtımı

Gündelik hayatta en çok kullanılan cihazlardan biri de klimalardır. Evlerde, ofislerde, okullarda ve daha akla gelebilecek birçok yerde klimalar kullanılır. Bazı yerlerde klimaların boyutlarının büyük olması gürültü kirliliğine neden olabilmektedir. Teknik Akustik olarak bu konuda en iyi çözümleri müşterilerimize sunuyoruz.

Klima ses yalıtımı, kullanılan bazı ses izolasyon malzemeleri ile sağlanmaktadır. Tabi ki doğru uygulama ve doğru firmadan destek almak şartıyla… Havalandırma ünitesi ses izolasyonu, klimalarda en önemli yere sahiptir. Çıkarttıkları sesler hem kullanılan bölgede hem de çevrede yaşayanlar tarafından oldukça rahatsız edici bir şekilde hissedilir, bu yüzden ses yalıtımı için harekete geçmek şarttır.


Klima ses yalıtımı hangi bölgelerde yapılır?

Havalandırma ünitesi ses yalıtımı başta olmak üzere ses çıkartan diğer tüm alanlarda klima ses yalıtımı yapılmalıdır. Bunun için en uygun malzemeleri kullanmak ise doğru sonuca ulaştırmayı sağlar. Genel olarak; Akustik Süngerler, Kumaş Kaplı ve Ahşap Akustik Paneller kullanılarak klimaların rahatsız edici sesleri kesilebilir. İhtiyaç duyulabilecek her alanda kullanılması gereken ses yalıtımı malzemeleri, hem ortamda çalışanlar açısından hem de çevredeki insanlar açısından büyük oranda fayda sağlayabilmektedir. Teknik Akustik olarak işinde uzman ekibimizi klima ses yalıtımı yapılacak yere yönlendirerek gerekli analiz ve incelemeleri yapmaları için gönderiyor ve gerekli hizmeti sağlıyoruz.


En iyi çözümlerle doğru sonuçlara ulaşın

Yılların verdiği deneyim ve tecrübe ile ses yalıtımı konusunda müşterilerimize en iyi hizmetleri sunduğumuz Teknik Akustik firmamızda, klima ses yalıtımı konusunda da en iyi çözümleri getirmekteyiz. Müşteri beklentilerinin ötesinde hizmet vermek adına fiyatlarımızı piyasa fiyatlarının daha altına çekiyor ve ödemelerde kolaylıklar sağlıyoruz. İhtiyacınız olan her an arayabileceğiniz firmamız ile doğru sonuçlara ulaşmanın keyfine varacaksınız. 

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top