Çağrı Merkezi Ses Yalıtımı

Anasayfa / Hizmetler / Ses Yalıtımı Uygulamalarımız / Çağrı Merkezi Ses Yalıtımı

Firmaların ve ürün satan diğer tüm kuruluşların en önemli alanları çağrı merkezi odalarıdır. Çağrı merkezi odalarında müşterilerle telefon ile hizmet sunulduğu için buralarda ses yalıtımı konusunda en iyi malzemelerin kullanılması gerekmektedir. Zemin, duvar ve tavan ses yalıtımı hizmetlerinde başarılı hizmetlerimizle sizlere destek veriyoruz.

Çağrı merkezlerinde sadece duvar, tavan ve zemin ses yalıtımı kullanılmaz. Bunun yanında seslerin birbirine karışmaması için de masalar arası seperatör kullanılır. Bu araçlar sayesinde yan yana olunmasına rağmen seslerin birbirine karışmaması sağlanır ve müşterinin istekleri veya müşteriye söylenenler daha net şekilde ulaştırılır. Tüm bunları yaparken çağrı merkezinin tasarım ve dizaynını bozmanıza da gerek kalmıyor. İstediğiniz ölçülerde masalar arası seperatör siparişi verebilirsiniz.


Çağrı merkezi ses yalıtımı

Ses yalıtımında uzman ve uzun zamanların deneyimine sahip olan Teknik Akustik, hizmet kalitesini en yüksek seviyeye çıkartmak ve yeni çalışmalarla müşterilerini desteklemek için sektörün yakın takipçisidir. Çağrı merkezi ses yalıtımı işlemlerinde beklediğinizden daha uygun fiyatlarla hizmet alabileceğiniz firmamızda, uygulama ve malzeme satışında beklentilerin ötesinde hizmetler sunulmaktadır. Ses emici özelliklere sahip akustik paneller sayesinde işleriniz daha olumlu sonuçlanacak, telefonda müşterilerinize hizmet veya bilgi verirken daha net anlaşılması sağlanacaktır.


En uygun fiyatlar için arayın

Teknik Akustik’in hizmet kalitesini değerlendirmek ve siparişlerinizi vermek için iletişim numaramızdan arayabilirsiniz. Çağrı merkezi ses yalıtımı konusunda en başarılı çalışmalara yer verdiğimiz firmamız ile aradığınızdan çok daha fazlasına sahip olacak ve tüm bunları elde ederken en uygun fiyatlar ve en kolay ödeme seçenekleriyle hizmet alacaksınız. Detaylar için iletişim numaramızdan firmamıza ulaşabilirsiniz. 

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top