Ortak Komşu Duvar Ses İzolasyonu

Anasayfa / Hizmetler / Ses Yalıtımı Uygulamalarımız / Ortak Komşu Duvar Ses İzolasyonu

Son zamanlarda yapılan inşaatların çoğunda yeteri kadar ses yalıtımı yapılmamaktadır. Kullanılan malzemelerin kalitesiz olmasından veya kullanılan malzemelerin ses yalıtımı özelliğine sahip olmamasından dolayı komşu sesleri evlerin içerisine kadar girer. Bu da sıkıcı zamanların yaşanmasına neden olur.

Ortak komşu duvar yankı yalıtımı ve ses izolasyonu yapılarak yukarıda bahsettiğimiz sorunu ortadan kaldırmak mümkündür. Teknik Akustik olarak bu konuda müşterilerimize en iyi malzemeleri kullanarak en iyi çözümleri sunmaya devam ediyoruz. Piyasanın en uygun fiyatlarıyla hizmet sunduğumuz firmamızda, çözüm için bize gelen müşterilerimizin oturum alanlarında öncelikle bir incelemede bulunuyor daha sonra ise ortak komşu duvarlarına epdm ses bariyeri ve bondex sünger kullanarak gelen sesleri en az seviyeye indiriyoruz.


Komşunuzun evinden sesler mi geliyor?

Rahatsız edici sesler arasında yer alan komşu sesleri; çocuklu ailelerde özellikle büyük sorunlara neden olmaktadır. Bebekler uyurken aniden gelen sesle irkilen bebekler ve bu uyanmadan sonra ebeveynine çektirdiği çile… Tüm bunların önüne geçmek için hazırlanan akustik paneller sayesinde artık bu gibi sesleri duymak zorunda kalmazsınız. Artırılmış ses yutuculuk değerlerine sahip, esnek ve hafif yapıya sahip ve kendinden yapışkan akustik ses yalıtım malzemeleri ile  kısa sürede komşu evlerinden gelen seslerden kurtulabilirsiniz.


Teknik Akustik ile en iyi çözümleri en uygun fiyatlarla edinin

Firmamız, uzun zamanların deneyimi ve tecrübeli teknisyen kadrosu ile belirlediğiniz adrese gelerek gerekli incelemeleri yaptıktan sonra ortama en uygun ses yalıtım malzeme ve uygulama detay seçeneklerini değerlendirmektedir. Tüm bunları yaparken müşterilerimize en uygun fiyatları sunarak keselerine de yardımcı oluyoruz. Aradığınız hizmet kalitesinden çok daha fazlasını yakalamak için iletişim numaramızdan firmamıza ulaşabilirsiniz. 

Ortak duvarlarda ses yalıtımı nasıl olmalı : (Faal dairelerde)

1-) (En çok önerilen uygulama:)
Mevcut duvar üzerine 3 katmanlı bariyerli bondex 33 MM + 75 lik Galvaniz C profil (Hava boşluğu) + İzolasyon bandı + 12 MM Alçıpan + 3 MM Epdm ağır ses yalıtım bariyeri + 12 MM Alçıpan kaplama
Bu Uygulamanın yalıtım değeri Mevcut seslerde : 45 Desibellik azalma sağlayacaktır.;

2-) (Orta seviye rahatsızlıklarda)
Mevcut duvar üzerine 3 katmanlı bariyerli bondex 33 MM + 12 MM Alçıpan + 3 MM Epdm ses yalıtım bariyeri + 12 MM Alçıpan kaplama (Bu Uygulama profilsiz yapıştırma yöntemi ile yapılmaktadır) 30 desibellik azalma sağlayacaktır.

3-) (Üst Seviye rahatsızlıklarda ) Profesyonel
Mevcut duvar üzerine 3 katmanlı bariyerli bondex 33 MM + Akustik Takoz (Ağraf) + 75 lik Galvaniz C profil (Hava boşluğu) + İzolasyon bantı + 12 MM Alçıpan + 3 MM Epdm ağır ses yalıtım bariyeri + 12 MM Alçıpan kaplama
Bu Uygulamanın yalıtım değeri Mevcut seslerde : 55 Desibellik azalma sağlayacaktır.;


Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top