Disco Bar Ses Yalıtımı

Anasayfa / Hizmetler / Ses Yalıtımı Uygulamalarımız / Disco Bar Ses Yalıtımı

Aktiviteler arasında en çok tercih edilen şey eğlencelerdir. Eğlence, kişinin daha dinç olmasını sağladığı gibi yaşanan sıkıntılardan kurtulmak için de uygulanabilecek güzel etkinliklerdir. Tabi ki bunun için eğlence salonları veya disco bar salonlarına gitmek gerekiyor.

Disco bar salonları, her ne kadar şehir yaşamından biraz daha uzan yerlerde kurulmuş olsalar da yine de çevreye yayılan sesler, çevre esnaflarını veya oturanları rahatsız edebilir. Bu nedenle salon sahiplerinin ses yalıtımı konusunda en ince ayrıntılara önem vermeleri gerekmektedir. Disco bar ses ve yankı yalıtımı ile müşterilerinizin eğlencede sınır tanımadan istedikleri gibi eğlenmelerini sağlayabilirsiniz. Duvar, tavan ve zemin ses yalıtımı malzemeleri kullanarak yapılan uygulamalarla artık siz de müşterileriniz de daha rahat edecek.


Teknik Akustik ile en iyi çözümlere

Firmamız, akustik panel konusunda deneyimleriyle müşterilerine hizmet veren sektörün tanınmış isimlerinden biridir. Disco bar ses yalıtımı konusunda kullandığımız süngerler, yanmaz akustik süngerler sayesinde seslerin rahatsız edici kısımlarının çevreye ulaşması engellenmektedir. Gece eğlencelerini sınırsızca yaşamak isteyen müşterileriniz, uygulayacağımız malzemeler sayesinde çok daha rahat bir şekilde eğlenebilecekler.


Akustik panellerde kalite

Deneyim ve tecrübesi ile uzun yıllardan beridir hizmet veren Teknik Akustik, eğlence salonları için en güzel çözümlerini en uygun fiyat aralıklarıyla müşterilerine sunuyor. Yüksek sesli müzikler, arka plandaki uğultu ve diğer rahatsız edici seslerin en aza inmesi için kullandığımız kaliteli malzemeler, beklentilerinizden çok daha fazlasını elde etmenizi sağlayacak. Teknik Akustik ile en iyi çözümleri en uygun fiyatlarla elde etmek için iletişim numaramızdan firmamıza ulaşabilirsiniz. 

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top