Telekonferans Salonu Ses Yalıtım

Anasayfa / Hizmetler / Ses Yalıtımı Uygulamalarımız / Telekonferans Salonu Ses Yalıtım

Büyüyen iş dünyasında artık uluslararası işler için yurtdışına çıkmaya gerek duyulmuyor. Telekonferans odası sayesinde görüşmeler yerinde de gerçekleştirilebiliyor. Tabi ki ses yalıtımı iyi olan odalar için bu geçerlidir.

Telekonferans odasının en önemli özelliklerinden biri iletişimin net olabilmesidir. Dışarıdan gelen seslerin içeriye, içerideki seslerin dışarıya çıkmaması gerekmektedir. Mobil ağlar ve internet erişimi ile görüşmeler yapıldığı için bu detay oldukça önemlidir. Günümüzde telekonferans odası ses ve yankı yalıtımı yapılarak, görüşme esnasından herhangi bir parazitin oluşması engellenmektedir. Bu sayede beklentilerin çok daha ötesinde sonuçlar alınabilmektedir.


Akustik ses yalıtım panelleri

Yapılan görüşmelerin net şekilde yapılabilmesi ve ses düzeyinin en iyi şekilde olabilmesi için uygulanan akustik ses yalıtım panelleri, malzeme itibari ile eko ve ses dalgalarının dışarıya çıkmasını engellemektedir ancak burada önemli olan detay, kullanılacak malzeme ile birlikte aynı zamanda uygulama alanında keşfin yapılması ve uygun malzemenin belirlenmesidir.


Neden akustik ses yalıtım panelleri?

Akustik ses yalıtım panelleri, “rahatsız edici ses” diye tabir edilen ses dalgalarının kesilmesinde kullanılan malzemelerdir. Gürültü ve ekoyu en az seviyeye indirerek telekonferans odalarında yapılan konuşmaların daha verimli geçmesine yardımcı olur. Bu da iş görüşmelerinin veya herhangi bir nedenden dolayı yapılan konferansların daha sağlıklı geçmesini sağlamaya yeterli gelir. Teknik akustik olarak müşterilerimize bu alanda da hizmet vererek beklentilerinin en üst seviyesine çıkmalarına yardımcı oluyoruz. Telekonferans odası ses ve yankı yalıtımı hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi ve detaya ulaşmak için iletişim numaramızdan ulaşabilirsiniz. 

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top