AKUSTİK KABİN - VOKAL KABİNİ

Anasayfa / AKUSTİK MALZEMELER / AKUSTİK KABİN - VOKAL KABİNİ
Ses yalıtım hazır kabinler fabrikalarda makine odaları ses yalıtım testi odaları sağır oda ve jeneratör gibi yerlerin içerden ve dışardan ses lerinin yalıtılması ayrıca içeride akustik ortam oluşması sağlanmaktadır.

Stok Durumu: Mevcut

Kategori: AKUSTİK MALZEMELER

Ürün Kodu: 1724

Fiyatı: 0 TL + Kdv.

AKUSTİK KABİN - VOKAL KABİNİ


ÜRÜN DETAYI


Ses yalıtımlı hazır kabinler ; Ses yalıtım hazır kabinler fabrikalarda makine odaları ses yalıtım testi odaları sağır oda ve jeneratör gibi yerlerin içerden ve dışardan ses lerinin yalıtılması ayrıca içeride akustik ortam oluşması sağlanmaktadır. Akustik hazır kabinler müzik aletleri ile çalışma, işitme cihazı odaları, kayıt yapmak için gerekli profesyonel izolasyonu sağlanması herhangi bir ses azaltılması, genel olarak ses emisyonları kontrol için tasarlanmıştır. Akustik Hazır Kabin, içinde kimse yokken reverberasyon süresi 0.3 sm / 0.5 sm, frekansı 125 Hz ile 4000 Hz olacak şekilde iç yüzeylerde anti-statik ses emici uygun malzemelerden yapılmıştır. Zemin, taban gürültülerini absorbe edecek malzemeyle kaplanmaktadır.


TEKNIK ÖZELLIKLERI


Akustik Hazır Kabinleri  Ebadları:  Standart bir ölçüsü yoktur, özel üretim olduğu için ölçüye bağlı üretilir.

Akustik Hazır Kabinleri Kullanım Alanları : Jenaratör, makine, klima, havalandırma fanları gibi fabrika ve iç yada dış cephelerde monte edilir.

Akustik Hazır Kabinleri  Opsiyonlar : Görüntüdeki gibi gibi iç mekan ve dış mekan çeşitleri mevcuttur.

Akustik Hazır Kabinleri  Yanmazlık : Kullanılan metaryaller, camyünü ve b1 yanmazlık formunda yada ultra yanmaz metaller kullanılır.



Fiyatlandırma ve sipariş için satış temsilcimizle iletişime geçin .

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top