SAHNE PERDELERİ

Anasayfa / AKUSTİK MALZEMELER / SAHNE PERDELERİ
Sahne perdesinin amacı sahnenin sağ ve sol yanını birbirine paralel şekilde hem dekor görünümü oluşturmak hem sanatçının sahneye birkaç noktadan çıkışını sağlamaktır.

Stok Durumu: Mevcut

Kategori: AKUSTİK MALZEMELER

Ürün Kodu: 1652

Fiyatı: 1.500 TL + Kdv.

SAHNE PERDESİ 



MOTORLU SAHNE PERDESİ 

Motorlu Sahne Perdesi: Sinema , kültür merkezi ve sinema salonlarında kullanılan, genellikle kadife kumaştan yapılıp, ortadan ikiye açılan bir sistemdir. Bu sistem: Rediktörlü, motorlu, uzaktan kumanda ve buton sistemi ile çalışan sistemdir. Sahne Perdesi Hakkında Genel Bilgiler: Sahne Perdeleri - (Sağa ve Sola Açılır Perde Sistemi) Sahne rayı alüminyum malzemeden üretilmiş olup, istenilen şekil bükümlerle verilebilir.





KULİS PERDESİ VE MEKANİK SİSTEMLERİ 
Kulis perdesinin amacı sahnenin sağ ve sol yanını birbirine paralel şekilde hem dekor görünümü oluşturmak hem sanatçının sahneye birkaç noktadan çıkışını sağlamaktır. Sahne sıralarını beklerken oyuncuları, dekorları ve yardımcı unsurları izleyicilerden gizlemeye yarayan, sahnenin her iki yanında açılı bir şekilde bulunan yaklaşık 1.5 m. eninde sofitadan sahne zeminine sarkıtılmış perde sistemidir. Sofitalara bağlı makaralar yardımıyla ve sahne içindeki sofita altında bulunan kedi yollarındaki yarı otomatik mekanizmaları aracılığıyla yukarı aşağı hareketini çelik halatlar yardımıyla yapan bir sistemdir. Kulis perdesinin amacı sahnenin sağ ve sol yanını birbirine paralel şekilde hem dekor görünümü oluşturmak hem sanatçının sahneye birkaç noktadan çıkışını sağlamaktır.

Fiyatlandırma ve sipariş için satış temsilcimizle iletişime geçin .


Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top