Konferans Salonu Projelendirme

Anasayfa / Hizmetler / Ses Yalıtımı Uygulamalarımız / Konferans Salonu Projelendirme

Konferans salonu projelendirme, ses yalıtımı ve akustiği konusunun en önemli detaylarından biridir. Zira bu salonlarda seslerin daha iyi işitilmesi gerekmekle birlikte çevreye rahatsızlık vermemesi için ses izolasyonu da yapılması gerekmektedir. Konferans salonları için akustik düzenleme ve ses yalıtımı konusunda uzman olan firmamız, bu alanda da sizlere yardımcı olmaktadır.

Ses yalıtımı, kanunen yapılması gereken bir işlemdir. Konutlarda, ofislerde, bürolarda, tiyatro ve konferans salonlarında yapılması gereken bu işlem ile hem çevrede yaşayanların oluşabilecek rahatsız edici gürültüden etkilenmemeleri sağlanmakta hem de içeride yapılan konuşmaların daha iyi anlaşılması sağlanmaktadır. Teknik Akustik olarak bu alanlarda yaptığımız projelendirme çalışmaları ile ses düzeyini en iyi seviyeye çıkartıyor ve ses yalıtımı konusunda beklentilerinizi sizlere sunuyoruz.


Konferans salonu projelendirme nasıl yapılır?

Konferans salonları; seminer, söyleşi vs. gibi amaçlar doğrultusunda kullanılırlar. Yerin büyüklüğü ve küçüklüğüne bağlı olarak burada yapılan konuşmaların dinleyici açısından net anlaşılır olması çok önemlidir. Her ne kadar sahnede olan kişi mikrofon yardımı ile konuşsa bile seslerin net anlaşılması için ses akustiğine ihtiyaç duyulur. Teknik Akustik olarak konferans salonu projelendirme aşamasında; öncelikle salonunun büyüklüğünü göz önünde bulunduruyor buna göre akustik sünger seçeneklerinden uygun olanını uyguluyoruz. Piramit sünger, labirent sünger, yumurta sünger veya basotect sünger seçeneklerinden birini seçerek uygulama aşamasına geçiyoruz.


Ses yalıtımında mükemmel sonuç

Deneyimli uzman kadromuz ile konferans salonu projelendirme hizmetleriyle siz değerli müşterilerimize destek olmaya devam ediyoruz. Alanında başarılı ve deneyim sahibi firmamız ile istediğiniz gibi sonuçları elde edebilir, rahatsız edici gürültülerden çok kısa sürede kurtulabilirsiniz. Detaylı bilgi ve destek için tıklayın.

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top