Kumaş Ve Ahşap Paneller

Anasayfa / Hizmetler / Akustik Çözümler / Kumaş Ve Ahşap Paneller

Akustik Panel Türkiye

Akustik panel NRC değeri olarak 0,90-1,00 değeri karşılamaktadır. Akustik panel mevcut mekanda oluşan değişken frekanstaki ses dalgalarının tavan ve duvar yüzeyine çarpması neticesinde rezonansa girmesini önleyici ve sesin net olarak duyulmasına imkan veren camyünü üzeri kumaş kaplı akustik panellerdir. parmephon akustik , parmephon camyünü akustik panel ,  parmephon asma tavan , parmephon wall panels
Akustik paneller, iletişim kurulacak ortamdaki ses iletişim kalitesini en üst noktaya çekebilmektedir.





Kaliteli akustik kumaş üst katman, panelleri dekoratif ve şık hale getirmektedir. Yüksek yoğunluklu taşyünü levhadan yapılma iç yapı ise yangın dayanımı ve ses yalıtımı özellikleri barındırmaktadır.



Teknik Akustik ahşap ve kumaş kaplı akustik paneller , Akustik panel firması olarak hizmet vermektedir.
Akustik panel fiyatları için iletişimden bilgi alabilir, teklif talabinde bulunabilirsiniz.

Ses kullanımının söz konusu alanlarda – oda, ofisler, çağrı merkezleri, konser salonu, kayıt stüdyosu vs. – duyulan sesler, ses kaynağından – müzik seti, televizyon, orkestra vs. – çıkan sesler ile o seslerin duvar ve mevcut eşyalardan gelen yansımalar şeklinde algılanmaktadır. Yansıyan sesler, direkt olarak kaynaktan gelen seslerden çok daha fazla süre havada yol alırlar kulağımıza daha geç gelirler ve distorsion ( kırılma ) ile ses çamurlaşması olutururlar. Bu sebeple direkt sesin anlaşılmasını ve olduğu gibi algılanmasını önlerler. Sonuç olarak dinleyici direkt ses kaynağını yüksek sesle dinlemek zorunda kalır ve bu kırılma ve çamurlaşmaları daha da dayanılmaz hale getirir. Akustik ürünlerimizin temel niteliği, bu kirliliği ortadan kaldırarak sesleri, çevreye de zarar vermeden doğal algılama seviyesine getirmesidir.


DEKORATİF KUMAŞ KAPLI CAMYÜNÜ AKUSTİK PANEL
Özellikleri
------------
- Diğer akustik malzemelerde mümkün olmayan, renk kartelasından ürün seçim imkanı vardır.
- Dekoratif kumaş kaplamalı olduğundan elyaf erozyonu yoktur
- Toz vb. maddelerden etkilenmez
Ürün yelpazesi

Paneller içerisine ses emici özelliğe sahip özel levhalar yerleştirilerek, kompozit ve akustik yapıda bir panel sistemi elde edilmektedir.

Akustik Duvar Kaplama Panelleri, özel montaj profilleri ve yapıştırıcısı sayesinde mevcut duvar yüzeylerine (tuğla duvar, gaz beton, fayans, seramik, alçı, ahşap, metal, vs.. ) direkt olarak uygulanabilmektedir.

Yuvarlatılmış köşe ve bitiş detayları, kolay montaj şekli ve ekonomik malzeme yapısı ile öne çıkan “Akustik Duvar Kaplama Panelleri”, istenildiğinde yerinden sökülerek, farklı bir alana da monte edilebilmektedir.

40mm / 20mm kal. 95 kg/m3 yoğ. cam yün. ön yüzü akus. kumaş arka yüz cam tülü akustik duvar paneli
Ahşap melamin yüzey derzli ve delikli (perforeli ) akustik duvar panelleri..

Uygulama Alanları:
Konferans, tiyatro, nikah ve sinema salonları, AVM’ler, restoranlar, radyo ve tv santralleri , bürolar, kalabalık ofisler, danışma hattı merkezleri, çağrı merkezleri, atış poligonları, spor salonları, çağrı merkezleri, yüzme havuzları, düğün salonları, konservatuvarçalışma salonları.

Kumaş kaplı duvar panelleri ürün tanımı : 


Ürün Tanımı

Ön ve arka yüzeyi camtülü kaplı yüksek yoğunluktaki levhanın görünür yüzeyi ve güçlendirilmiş tüm kenarları değişik renk seçenekleri mevcut olan darbeye dayanıklı kumaş ile kaplanmaktadır. Kenar büküm yerleri arka yüzeye 3-5 cm. dönmektedir.
Ana Malzeme
95 kg/m3 yoğunlukta akustik camyünü levha.
Ebatlar
600×600 mm, 600×1200 mm, 600×1800 mm, 600×2400 mm, 600×2700 mm, 600×3000 mm, 1200×1200 mm, 1200×1800 mm, 1200×2400 mm, 1200×2700 mm, 1200x3000mm
Kalınlık
20-40 mm
Kenar Detayı Düz ve güçlendirilmiş.
Akustik
NRC değeri 0.95-1.00 aralığındadır.
Yangın Dayanımı
UNE-EN 13501-1:2007 standardına göre B s2 d0 sınıfı
Uygulama Şekli
Yapıştırma/Görünür Profil akustik tablo


Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top