Yapışkanlı Düz Akustik Sünger

Anasayfa / AKUSTİK SÜNGERLER / Düz Akustik Süngerler / Yapışkanlı Düz Akustik Sünger
Yapışkanlı düz akustik sünger, sınıfının en çok tercih edilen ürünlerinden biridir. Rulo veya plaka halinde satılan ses yalıtım malzemesi, yanmaz poliüretan yüzey formuna sahiptir. Kendinden yapışkanlı özellikte olması düşme veya sarkma gibi risklerin önüne geçmektedir.

Stok Durumu: Mevcut

Kategori: Düz Akustik Süngerler

Ürün Kodu: TK-ETP-10 MM

Fiyatı: 180 TL + Kdv.

Ürün Adı: Yapışkanlı Yanmaz Düz Akustik Sünger
Genişlik: 100 CM Uzunluk: 20 mt 
Ambalaj: 1 pakette 20 m² olarak ambalajlanır.
Malzeme: Poliüretan yanmaz köpük
Sünger Kalınlığı: 10 mm
Yoğunluğu: 50 / 60 kg/m³
m² Fiyatı: 80,00 TL + KDV


Yapışkanlı düz akustik sünger, sınıfının en çok tercih edilen ürünlerinden biridir. Rulo veya plaka halinde satılan ses yalıtım malzemesi, yanmaz poliüretan yüzey formuna sahiptir. Kendinden yapışkanlı özellikte olması düşme veya sarkma gibi risklerin önüne geçmektedir.

Ses emici özellik, süngerlerde en çok aranan özelliklerden biridir. Kullanım alanlarına sağladığı olanaklar sayesinde ses yalıtımı ve akustik düzenlemede ileri seviyede olan yapışkanlı düz akustik sünger, PU PLAN, PUR köpük (Poliüretan) temelinde 30/50kg. yoğunluğuna sahiptir. Bu sayede yüksek kalitede ses emme özelliğini kullanım alanlarına sunabilmektedir. 30 kg. yoğunluğa sahip olan ses yalıtım süngeri, mükemmel bir soğurma sağlayarak rahatsız edici gürültülerin ortadan kalkmasını net bir şekilde sağlayabilmektedir.


Yapışkanlı düz akustik sünger özellikleri ve kullanım alanları

250 Hz'den sonraki düşük frekanslar için mükemmel sonuçlar sunan yapışkanlı akustik sünger, düşük frekanslı seslerin tamamen yutulmasını sağlar. ETP BANTLI olarak üretilen akustik sünger, kullanım alanlarında uzun süre dayanıklı olmayı başarır ve düşme veya sarkma durumlarıyla karşı karşıya kalmaz. Teknik Akustik olarak sağladığımız ek çözümler sayesinde malzemenin kullanım süresi daha da uzayabilmektedir. Stüdyo, bale salonu, tiyatro, sinema, konferans salonu, jeneratör odası, hastane odası, MR odası gibi geniş alanlarda kullanıma uygun olan kendinden yapışkanlı düz akustik sünger ile istediğiniz düzeyde seslerin kesilmesini sağlayabilirsiniz.


Teknik Akustik en iyisini sunuyor

Firmamız, ses yalıtım alanındaki deneyimi ve uzman uygulamacılarıyla müşterilerine en iyi hizmetleri sunmaya devam etmektedir. İstediğiniz tüm alanlarda gerekli incelemeleri yaptıktan sonra uygulamaya geçen firmamız, yapışkanlı düz akustik sünger ile ses yalıtımı yapılmasını istediğiniz alanlarda en mükemmel sonuçları sunmaktadır. Piyasanın en uygun fiyatlarını sizlere sunmaya devam ederken aradığınız kaliteyi yerinde bulmanın keyfini yaşayacaksınız.

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top