Akustik Ofisler

Anasayfa / Hizmetler / Akustik Çözümler / Akustik Ofisler


Ofiste Akustik Kalitesi Neden Önemli?

Baş ağrısı? Odaklanamama? İletişim sorunları? Endişe? Stres?

Çok sayıda çalışan gibi siz de bu rahatsızlıklardan şikayetçiyseniz, işitme duyunuza daha fazla önem vermenizin zamanı gelmiş demektir.

Herkes iç mekan tasarımından farklı şekillerde etkileniyor. Tasarımcılar ilham verici çalışma alanları oluşturmak ve çalışan memnuniyetini artırmak için 3 ana duyuya odaklanıyor: görme, dokunma ve işitme.

Düz, Açılı, Oval, Petek ve T paneller olmak üzere 4 çeşidi bulunan Kabincell çalışma sistemleri, zengin renk seçenekleri ile iç tasarıma kolaylıkla uyum sağlıyor.

Akustik Ofis Bölmeleri

Akustik Kabincell sağlam bir çekirdek ile donatılmış ve daha sonra akustik köpük ile kaplanmış ayrı panellerden oluşur. Bu paneller, kumaş rengi veya üst yarıya entegre edilmiş bir sırlı ekranın bulunup bulunmadığı gibi çeşitli şekillerde özelleştirilebilir. Bu, doğal ışığın çevreye açık hissi koruyarak akmaya devam etmesine yardımcı olur.
 

Akustik Kabincell, İstanbul Kağıthane merkezli fabrikamızda bireysel olarak üretilmekte ve uyarlanmaktadır. Beklediğimiz standartlara uymalarını sağlamak için her ekranda kapsamlı kontroller yaparız. Ardından, her panelin hizalandığından emin olmak için Akustik Bölmeler yerinde kurulur ve demonte sistemdirler. Akustik Bölmeler ile standart olduğu gibi, beş yıllık üretici garantisi de bulunmaktadır.

Tüm Acoustic Kabincell, çevrenizde olabildiğince etkili olmasını sağlamak için yüksek kaliteli malzemelerle üretilmektedir. Her tasarımda, alanınızın mevcut stiline uymalarını ve genel olarak iyileştirilmesine yardımcı olmak için mevcut birçok özelleştirme seçenekleri bulunmaktadır. Her panel, kullanım sırasında sağlam ve sağlam olmasını sağlamak için bir bağlantı sistemi kullanılarak emniyete alınır.


Açık ofislerde, gün içinde birden fazla çalışanın kullandığı çalışma alanlarında tanımlı alanlar ve verimli ofisler oluşturmak için ideal bir tercih olan Isola çalışma sistemleri, kısa süreli çalışma ve dinlenme alanları oluşturmaya da yardımcı oluyorlar.


Kabincell çalışma sistemlerinin yüksekliği; çalışırken, görüşme yaparken veya sadece düşünürken çevresel etkileri en aza indirecek şekilde, titizlikle hesaplanarak tasarlanmıştır. Ses yalıtımı kolaylıkla konsantre olmaya; elektrifikasyon çözümleri ise daha verimli çalışmaya yardımcı oluyor



Akustik Kabincell, ofisler ve sınıflar gibi açık planlı ortamlardan en iyi şekilde yararlanmak için yenilikçi bir çözümdür. Bunlar, bölümlerimize entegre aynı teknolojiyi kullanarak özel olarak tasarlanmıştır ve bu, daha geniş alanlarda özel ortamlar yaratmaya yardımcı olur. Özellikle, bu panellerin içinde kendiliğinden bulunan arka plan gürültüsünün emilmesine yardımcı olan akustik köpük içermesi anlamına gelir.


Akustik Bölmeler gürültülü ve yoğun açık plan ofis ortamlarında inanılmaz derecede etkili kılmaktadır. Kalıcı yeni bir alan oluşturmak zorunda kalmadan, bölmeler hızlı ve kolay bir şekilde kurulabilir ve daha sonra konferans salonları, tatil odaları ve hatta bürolar olarak kullanılabilir.
Özellikle, özel ve ayrı alanlar oluşturabilirken sesli ve görsel dağılmalarla mücadelede etkilidirler.
Tüm Akustik Kabinler ayrı ayrı tasarlanmış ve Kabincell de üretilmiştir.  Akustik bölmeyi, olabildiğince etkin olmasını sağlamak için çevrenize uyarlamak için bizimle birlikte çalışabilirsiniz.


Teknik Akustik Kabincell, çevre ofis gürültüsünü artırmaya yönelik akustik bölme ekranlarıyla aynı tasarımı benimser. Bunu göz önüne alındığında, ofis bölmeleri kurulumu basittir, kalıcı bir oda oluşturmaktan çok daha ucuzdur ve alana tekrar gereksinim duyarsanız derhal depolanabilir. Tamamen özelleştirilebilirler, bu nedenle ortamınıza entegre olacak bir Saygı Akustik Ofis Kabincell'i tasarlayabilirsiniz.

Ürettiğimiz tüm ofis bölmelerinde standart olduğu gibi beş yıllık üretici garantisindedir.

Biz Aklınızda benzersiz bir şey var ancak eğer, o zaman olasılıklar üzerinde ek bilgi sağlamak mümkün olacak bizim danışmanlarımızla temasa geçiniz, mevcut tasarımlar bir dizi var. 0216 344 34 22 numaralı telefonu arayarak veya info@teknikakustik.net adresine bir e-posta göndererek ulaşılabilir .




Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top