Açık Ofisler Gürültü Sorunu

Anasayfa / Haber ve Duyurular / Açık Ofisler Gürültü Sorunu


Günümüzde ofis içi iletişimi artırsa da açık ofisler gürültü kirliliğini de beraberinde getiriyor.

Akustik etki oluşturan kanepe ve dolaplarıyla dikkat çeken Teknik Akustik, bölücü paneller ile de gürültü kirliliğini çözecek. Akustik denildiğinde aklımıza konser salonu, gösteri sanatları merkezi gibi etkinlik mekanları geliyor. Oysa günümüzün çalışma anlayışı, akustiği iş hayatına da taşıyor. Bu durumun başlıca nedeni, açık ofislerin sayısının hızla artması. Çalışanların motivasyonunu ve iletişimini artırsa da, gürültü kirliliği gibi önemli bir sorunu beraberinde getiren açık ofisler için en etkili çözüm ise, akustik ürünler. Teknik Akustik, tasarımları ve kullanılan materyalleri ile akustik etki sağlayan ürünleriyle ofis çalışanlarına sessiz bir ortam sunuyor.
Açık ofislerde, gün içinde birden fazla çalışanın kullandığı çalışma alanlarında tanımlı alanlar ve verimli ofisler oluşturmak için ideal bir tercih olan Isola çalışma sistemleri, kısa süreli çalışma ve dinlenme alanları oluşturmaya da yardımcı oluyorlar.

Kabincell çalışma sistemlerinin yüksekliği; çalışırken, görüşme yaparken veya sadece düşünürken çevresel etkileri en aza indirecek şekilde, titizlikle hesaplanarak tasarlanmıştır. Ses yalıtımı kolaylıkla konsantre olmaya; elektrifikasyon çözümleri ise daha verimli çalışmaya yardımcı oluyor



Akustik Kabincell, ofisler ve sınıflar gibi açık planlı ortamlardan en iyi şekilde yararlanmak için yenilikçi bir çözümdür. Bunlar, bölümlerimize entegre aynı teknolojiyi kullanarak özel olarak tasarlanmıştır ve bu, daha geniş alanlarda özel ortamlar yaratmaya yardımcı olur. Özellikle, bu panellerin içinde kendiliğinden bulunan arka plan gürültüsünün emilmesine yardımcı olan akustik köpük içermesi anlamına gelir.


Akustik Bölmeler gürültülü ve yoğun açık plan ofis ortamlarında inanılmaz derecede etkili kılmaktadır. Kalıcı yeni bir alan oluşturmak zorunda kalmadan, bölmeler hızlı ve kolay bir şekilde kurulabilir ve daha sonra konferans salonları, tatil odaları ve hatta bürolar olarak kullanılabilir. 
Özellikle, özel ve ayrı alanlar oluşturabilirken sesli ve görsel dağılmalarla mücadelede etkilidirler.
Tüm Akustik Kabinler ayrı ayrı tasarlanmış ve Kabincell de üretilmiştir.  Akustik bölmeyi, olabildiğince etkin olmasını sağlamak için çevrenize uyarlamak için bizimle birlikte çalışabilirsiniz.


Teknik Akustik Kabincell, çevre ofis gürültüsünü artırmaya yönelik akustik bölme ekranlarıyla aynı tasarımı benimser. Bunu göz önüne alındığında, ofis bölmeleri kurulumu basittir, kalıcı bir oda oluşturmaktan çok daha ucuzdur ve alana tekrar gereksinim duyarsanız derhal depolanabilir. Tamamen özelleştirilebilirler, bu nedenle ortamınıza entegre olacak bir Saygı Akustik Ofis Kabincell'i tasarlayabilirsiniz.
a


Ürettiğimiz tüm ofis bölmelerinde standart olduğu gibi beş yıllık üretici garantisindedir.

Biz Aklınızda benzersiz bir şey var ancak eğer, o zaman olasılıklar üzerinde ek bilgi sağlamak mümkün olacak bizim danışmanlarımızla temasa geçiniz, mevcut tasarımlar bir dizi var. 
0216 344 34 22 numaralı telefonu arayarak veya info@teknikakustik.net adresine bir e-posta göndererek ulaşılabilir .

Teknik Akustik Kabincell, akustik özelliğe sahip dolaplarının arka ve iç yüzeylerine, içinde kumaşın da olduğu farklı döşemeler uygulanıyor. Böylelikle ses izolasyonu ile birlikte estetik bir görünüm sağlanıyor. Yüksek sırtlıkları ve kenarlıkları ile sesin dağılmasını önleyen kanepeler ise, çalışanların çay-kahve molalarını keyifli bir ortamda geçirmelerine olanak tanıyor. Teknik Akustik Kabincell, ayrıca, ses izolasyonu özelliğinin yanı sıra açık ofislerde çalışanlara kişisel alan oluşturan bölücü paneller için çalışmalarını sürdürüyor.

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top