Türkiye Ürün Tedarikçi Markası : Teknik Akustik

Anasayfa / Haber ve Duyurular / Türkiye Ürün Tedarikçi Markası : Teknik Akustik

Ses yalıtımı ve akustik düzenleme hizmetlerinde uzun zamanların deneyim ve tecrübesine sahip olan firmamız Teknik Akustik, müşterilerine çözüm sunarken en uygun fiyat ve kolay ödeme seçenekleriyle hizmet vermeyi misyon bilmiş bir firmadır.

Kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunma amacı ile hizmet sunan Teknik Akustik, Türkiye ve Avrupa standartlarına uygun, donanımlı ekibi ile müşterilerinin taleplerini doğrudan karşılamaktadır. Fiyatlarda garanti ve ürünlerde kalite politikasına uyumlu hareket eden firmamız, sektörün lider isimlerinden olma yolunda hızla ilerlemeye devam etmektedir. İlke olarak firmamızda belirlediğimiz;

-          Uygun fiyat,

-          Kolay ödeme seçenekleri,

-          Kaliteli üretim,

-          Memnuniyet veren uygulamalar

İlkelerine bağlı kalarak Türkiye’nin dört bir yanına hizmet sunmaktayız. Ürünlerimizdeki kalite ISO sertifikalı olup Avrupa ve Türkiye standartlarına uyumludur. Tüm bunların yanında uygulamacı personellerimiz alanında başarı sahibi ve referans noktasında sınırsız referanslara sahip kişilerden oluşmaktadır.

-          Sertifikalı geniş ürün yelpazesi

-          Sektörde bütün ürünleri stokları yüksek tek firma

-          Türkiye ürün tedarikçisi

Bir gün gelecek, insanlar kolera ve veba gibi, gürültüye karşı da amansız bir mücadele verecekler.

 Gürültü, insan hayatını zora sokan en önemli etkenlerden biridir. Büyüyen şehirlerde yaşanan trafik çilesi, yaşam alanlarındaki insan sayısının artması ve diğer etkenler, gürültüden kurtulmak için çözüm arayışı içine girmeye neden olmaktadır. Teknik Akustik olarak bugünden yarınları düşünerek müşterilerimize hizmet sunuyoruz. Her alanda uygulanabilir geniş malzeme yelpazesi, uygulamada başarılı ekip ve işlerde zamanında teslimat ilkeleriyle hareket eden akustik ses yalıtımı firmamız ile kendinizi güvende hissedeceksiniz.

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top